Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Samenstelling teams volgend seizoen

Nieuws afbeelding 26-3

Informatie over de samenstelling van de teams voor het volgend seizoen.
De tweede helft van het seizoen is pas net begonnen, maar achter de schermen wordt er al druk nagedacht over de teamindelingen. Er wordt een zorgvuldig proces doorlopen waarbij we dit jaar gebruik gaan maken van een nieuw element: de hockeycarrousel.

 

Gedurende het seizoen worden al verschillende acties vanuit de Technische Commissie (TC) georganiseerd om informatie te verzamelen om daarmee tot de nieuwe teamsamenstellingen te komen. We willen de hockeycarrousel gebruiken als extra moment om een nog beter beeld te krijgen van spelers/speelsters. Daarbij de kanttekening dat we onderscheid maken tussen de jongenslijn en meisjeslijn. Het onderscheid is er met name omdat het aantal te vormen jongensteams en meisjesteams verschilt. Dit betekent dat bij de jongens iedereen welkom is en bij de meisjes in eerste instantie de speelsters van de prestatieteams, maar iedere speelster die de ambitie heeft om in 1 van de prestatieteams te hockeyen kan zich aanmelden om mee te doen.

De carrousel voor de O10 en eerstejaars O12 teams worden, zoals voorgaande jaren, voor alle spelers georganiseerd, voor zowel jongens als meisjes. Hier ligt de nadruk op hockey, kennismaken en wennen aan dat grote veld. Meer informatie over deelname volgt op een later moment.

Voorlopige planning: 

december

Ontwikkelformulier wordt per speler ingevuld door trainers en coaches. Hierin wordt waardevolle informatie over de prestatie, vaardigheden en ontwikkeling van de spelers bijgehouden.

januari/februari

Aan de hand van het ontwikkelformulier worden coachgesprekken gehouden met de lijncoördinatoren.

april/mei

Met een team van onafhankelijke vrijwilligers met hockeyervaring worden diverse wedstrijden en trainingen bijgewoond om te kijken naar de meisjes, die door de lijncoördinatoren breedte en prestatie zijn voorgedragen voor de selectietrainingen.

5 mei O14-O16-O18

Hockeycarrousel, naast het kijken bij trainingen en wedstrijden organiseren we een moment in de vorm van training- en spelelementen

26 mei O12

Hockeycarrousel Jongste Jeugd (O10 en eerstejaars O12), kennis maken met het hockeyspel op het grote veld en we laten kinderen kennis maken met elkaar als voorbereiding op de overstap naar nieuwe teams.

mei

Ontwikkelformulier wordt weer per speler ingevuld door trainers en coaches.

mei

Coachgesprekken, tijdens deze gesprekken bespreken de lijncoördinatoren wederom de ontwikkeling van de spelers met de coaches en trainers.

9 juni

Teamindeling O14 - O18 gepubliceerd

10 juni

Start selectietrainingen

16 juni

Teamindelingen Jongste Jeugd en O12 gepubliceerd

1 juli

Indeling prestatieteams bekend