Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Doneer deze week nog producten voor onze voedselbankactie!

Nieuws afbeelding 8-4

Onze club doet mee aan de voedselbankactie in april en we kunnen jouw hulp goed gebruiken! Je kunt eenvoudig bijdragen door houdbare producten te doneren in de kratten in onze kantine.

Wat houdt de voedselbankactie in?
De voedselbankactie in april is een initiatief waar sportclubs door heel Nederland aan deelnemen. April blijkt voor voedselbanken in Nederland een uitdagende maand, omdat de voorraad aan boodschappen, eerder opgebouwd rond de feestdagen in december, tegen die tijd vaak is uitgeput. Daarom slaan wij, samen met de KNGU, KNHB, NGF, Atletiekunie, Nevobo, KNKV, NOC*NSF en andere clubs, de handen ineen om houdbare producten in te zamelen.

Hoe doe je mee?
Tot en met 21 april staan er bij MHC Rosmalen in het clubhuis kratten van de Voedselbank ’s-Hertogenbosch. Hierin kan je houdbare spullen doneren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan etenswaar als pasta, rijst, eten in blik. Maar zeker ook aan menstruatieproducten waar veel vraag naar is. 

Ook is het mogelijk om statiegeldflessen in te leveren in een daarvoor speciale container in het clubhuis. Zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen! 

Laten we de handen ineen slaan en samen als MHC Rosmalen een mooie bijdrage leveren aan de Voedselbank 's-Hertogenbosch!