Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

Commissie avond 16 april!

20-4

In de week van de vrijwilliger kwamen op dinsdag 16-4 de verschillende commissies bijeen om met elkaar te verbinden en te reflecteren op het seizoen 2023-2024 en een blik op de toekomst te werpen naar het nieuwe seizoen 2024-2025. 

Na een openingswoordje door onze voorzitter Jochem Garritsen waarin het belang van vrijwilligers nog eens werd aangestipt, ging een afvaardiging van de technische, breedte, ICT, communicatie, vrijwilligers en accommodatie commissie samen met een afvaardiging van het wedstrijd secretariaat, gastouders en keepersmaterialen aan de slag. 

De vrijwilligers commissie had een interactieve sessie voorbereid waarin 3 vragen centraal stonden. De commissies hebben deze uitgewerkt en er zijn een aantal opvallend eden uitgekomen waarop we als commissies samen willen doorpakken voor de rest van het seizoen en volgend seizoen:

Waar zijn we als commissies trots op?

1.Samenwerking binnen de eigen commissie
2.Een goede stap in samenwerking met andere commissies
3.Zichtbaarheid en persoonlijk: Men weet de juiste commissie beter te vinden
4.Goed stakeholder management

Hoe zie jij in de toekomst jouw commissie een bijdrage leveren aan MHC Rosmalen?

1.Binnen de commissie een duidelijk doel wat past binnen beleid, missie en visie van bestuur.
2.Meer verbinding tussen commissies om meer doelen te bereiken.

Wat heb je nodig om dit waar te maken?

1.Missie-Visie-Beleid en Kaders vanuit bestuur en beleidsmakers
2.Cultuur en vertrouwen
3.Financieel inzicht

Al met al een nuttige avond, die we binnenkort nog een keer gaan plannen, zodat we opvolging kunnen geven aan wat we deze avond geleerd hebben.

Als vrijwilligerscommissie vinden we het belangrijk te weten wat jouw motiveert om vrijwilligerswerk te doen voor de club. We hebben een korte vragenlijst gemaakt (1 min werk), om hier achter te komen. Zou je deze middels het scannen van de QR code, kunnen invullen? (zie bijlage!)

Dank jullie wel,

De Vrijwilligers commissie
(
[email protected])

Bijlage