Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

Doe mee met het Matchplay hockeykamp

Nieuws afbeelding 17-9
Na het succes van afgelopen meivakantie komt het leukste minikamp van Nederland in de herfstvakantie weer naar jouw vereniging!  
 
Na een goede evaluatie hebben we het herfstkamp van dit jaar op een aantal punten verbeterd. Elke dag training van ons eigen ervaren trainersteam en een clinic van een Hoofdklassespeler! Meet je slagsnelheid met de speedmasters, verbeter jouw techniek op het spectaculaire Matchplay skills parcours, Test jouw behendigheid met hockeystick en bal, leer trucjes of speel knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena! Het hockeyen wisselen we af met een uniek recreatief programma. Een spellen-middag, quizmiddag zijn een aantal van de nieuwe activiteiten dit jaar. 
 
Het kamp is inclusief stevige lunch, drinken, tussendoortjes en het officiƫle Matchplay Hockeyshirt! Deelname is speciaal voor leden van de vereniging en omliggende verenigingen. Eventuele vriendjes of vriendinnetjes zijn natuurlijk ook van harte welkom.
 
Ben jij tussen 5 en 13 jaar en zoek jij een sportieve invulling van je herfstvakantie Kom dan ook naar het leukste mini-Hockeykamp van Nederland!
 
Datum van het mini Hockeykamp:
16, 17 en 18 oktober 2017 (van 09.00-17.00 uur).
 
Kosten: €149,- per persoon*
Vroegboekkorting:
*Schrijf je in voor 21 september  2017 en betaal slechts €135,-

Kijk op: www.minikamp.nl voor meer informatie en schrijf je snel in!
 
We zien je in de herfstvakantie!

Matchplay Minikamp