Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

Onze winterkampioenen!

Nieuws afbeelding 28-11 MA2 Winterkampioen

Na een spannende wedstrijd vandaag mag de MA2 zich kampioen noemen in de 2e klasse! Vandaag hadden ze hun laatste wedstrijd tegen de - op dat moment nog - koploper, Tilburg MA5. Een spannende wedstrijd, want alleen met winst zou MA2 het kampioenschap binnenhalen. Lange tijd bleef het 1-0 en toen er in de laatste paar seconden nog een strafcorner tegen viel, waren de zenuwen op z'n top. Gelukkig wisten de meiden de strafcorner te weren en zo het kampioenschap binnen te halen.
Van harte gefeliciteerd meiden!


JB2 WinterkampioenVorige week hadden we al de eerste winterkampioen binnen de club: de JB2! In de 2e klasse speelden ze op 18 november tegen MEP JB2, die op dat moment 2e stond. Gelukkig wisten ze de winst binnen te halen en mochten ze zichzelf daarmee ook gelijk al na 9 wedstrijden winterkampioen noemen!
Van harte gefeliciteerd jongens!


Jong Dames 1 WinterkampioenOok de Jong Dames 1 mag zich winterkampioen noemen. De meiden waren na 8 wedstrijden al winnaars van hun competitie en hebben het seizoen zelfs afgesloten met een punten verschil van 11 punten ten opzichte van de nummer 2.
Van harte gefeliciteerd dames!


J8E1 WinterkampioenDe J8E1 zijn ongeslagen winterkampioen geworden! En alsof dat niet al een prachtige prestatie is, hebben ze ook nog eens tijdens de herfstvakantie het beukenootjes toernooi bij Oranje-Rood gewonnen.
Van harte met deze prestatie!


JD1 WinterkampioenDe jongens D1 is heel verrassend winterkampioen geworden in de topklasse! Hiermee waren ze alle topclubs in Zuid-Nederland de baas, waaronder Den Bosch JD1 en Oranje-Rood JD1.  Uit tegen Oranje-Rood vertoonde de JD1 een mooie wedstrijd met als eindstad 0-4. Toen ze eenmaal thuis waren kwam het nieuws binnen dat Tilburg JD1 onverwachts punten had laten liggen, waardoor onze JD1 opeens zichzelf toch kampioen kon noemen.
Van harte gefeliciteerd met deze topprestatie!


Is jouw team ook kampioen geworden of ken jij een team dat kampioen is geworden? Laat het weten via een mailtje naar de redactie (met daarin het liefste een stukje tekst en foto), dan plaatsen we het hierbij!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws