Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

Driedaags hockeykamp MHC Rosmalen

Nieuws afbeelding 1-3
Krijg jij geen genoeg van hockeyen en wil je jouw meivakantie gebruiken om een nog betere hockeyer te worden? Van 30 april tot en met 2 mei organiseert Matchplay voor alle jeugd vanaf 5 jaar tot en met de C-teams een driedaags hockeykamp van 9.00-17.00 uur op het terrein van MHC Rosmalen. Schrijf je in VOOR 10 maart 2018 met de code: rosmalen2018. Dan betaal je slechts €135,- i.p.v. € 149,- voor het hockeykamp dat je niet mag missen!
 
Elke dag training van hoofdklassespelers en/of van ons ervaren trainersteam. Meet je slagsnelheid met de speedmasters, verbeter jouw techniek op het spectaculaire Matchplay skills parcours, test jouw behendigheid met hockeystick en bal, leer trucjes of speel knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena! Het hockeyen wisselen we af met een uniek recreatief programma.
 
Het kamp is inclusief stevige lunch, drinken, tussendoortjes en het officiële Matchplay hockeyshirt! Deelname is speciaal voor leden van de vereniging en omliggende verenigingen. Eventuele vriendjes of vriendinnetjes zijn natuurlijk ook van harte welkom.
 
Ben jij tussen 5 en 13 jaar en zoek jij een sportieve invulling van je meivakantie, kom dan ook naar het leukste mini-hockeykamp van Nederland!
 
Datum van het mini hockeykamp:
30 april - 2 mei 2018 (van 09.00–17.00 uur).
Kosten: €149,- per persoon (vroegboekkorting geldt tot 10 maart, je betaalt dan slechts €135,-)
Kijk op: www.minikamp.nl voor meer informatie en schrijf je snel in!