Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

Forward Fiscalisten en oprechte verbinding

Nieuws afbeelding 31-8
In 1984 worden Joep Korsten en Freek van Wijk onafhankelijk van elkaar aangemeld bij MHC Rosmalen. 34 jaar later hebben ze nog steeds een bijzondere band met elkaar én met de club.
 
"Ik weet nog dat ik als klein ventje hele weekenden op de club doorbracht. Met een Rucanor-stick en een bal. Zaterdag zelf een wedstrijd, zondag kijken naar dames of heren 1. Tussendoor sleten we ontelbare uren op het miniveldje. Overslaan en pingelen met de bal, totdat je niet meer kon... En dan een ijsje of tosti halen, gelukzalige momenten…”, glimlacht Freek (links op de foto) als hij de herinneringen weer voor zich ziet.
"Vanaf de vroege jeugd zaten we bij elkaar in het team”, vult Joep aan. "We kregen training van Jan Cornelissen, Loek ter Horst en later Hans Wolterink. Coaches als Theo Baten en Leo Markensteijn kwamen we tegen op ons pad van de zestallen tot H1… Man, wat gingen we dan op in het spelletje… En wat wilde je graag je plaats bemachtigen op zondag.” 

Sociale band
"Het mooiste vond ik -en vind ik nog steeds- dat je op MHC Rosmalen opgroeit met verschillende vrienden en families, die je doordeweeks ook elders tegenkomt”, vertelt Freek. "Naast de sportieve en competitieve verbinding met elkaar, bouw je van jongs af aan dus ook een sociale band op met teamgenoten. Oprechte verbinding als sleutel die in ieder slot past.” 
Joep wijst op de muur in het clubhuis. "Het huidige thema van MHC Rosmalen, ‘altijd thuis’, is dus eigenlijk van alle tijden. Het is een geweldige omschrijving die het clubgevoel weergeeft, dat we met alle leden nastreven.”

Zakelijk verbonden
Als Joep en Freek beide gaan studeren in 1996, komt hockey even op een lager pitje te staan, maar blijven ze actief lid. Inmiddels, 34 jaar later, zien de twee jeugdvrienden elkaar meer dan ooit. Niet alleen hockeyen ze alweer vele jaren samen, maar zijn sinds een paar jaar zakelijk ook nog eens met elkaar verbonden. Samen met twee andere partners zijn ze eigenaar van het snel groeiende bedrijf Forward Fiscalisten. Een modern fiscaal adviesbureau dat, net als de hockeyclub, verbinding als kernwaarde in het DNA heeft zitten. 
Freek: "Fiscaliteit is een vak apart. Vanuit het verleden heeft het nogal een stoffig imago. Maar dat verandert in rap tempo, omdat meer en meer ondernemers ontdekken dat naleving van fiscale wet- en regelgeving steeds vaker een kritisch onderdeel vormt. Naast risico’s beperken, zijn we gespecialiseerd in het verzilveren van fiscale kansen. We verbinden klanten met elkaar of met onze businesspartners en stellen ons netwerk 100% open om anderen verder te helpen. Hiermee verdienen we onszelf vaak binnen no-time terug voor een klant.” 

Onderscheid
Joep valt hem bij. "Wij zijn uniek in onze marktbenadering en dat merken onze klanten direct als we ergens aan tafel zitten. Ons hoog fiscaal kennisniveau is randvoorwaardelijk. Maar het échte onderscheid maken we door 100% aandacht, een hoge reactiesnelheid en het spreken van de taal binnen de verschillende branches van onze klanten. Zo begrijpen we de uitdagingen van het MKB en familiebedrijven, maar zijn bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in Zorg, Vastgoed en Internationaal advies. Door onze moderne transparante aanpak en wendbare organisatie zijn we inmiddels een zeer aantrekkelijk alternatief voor de grotere en vaak onnodig dure advieskantoren.”

Cirkel rond
De historie bij MHC Rosmalen en kerngedachtes van de club zorgden ervoor dat er geen enkele twijfel bestond bij de heren om de ‘cirkel rond te maken’. Voor het tweede jaar is Forward Fiscalisten inmiddels sponsor van MHC Rosmalen. Joep: "Het is ongelofelijk gaaf om te zien welke mooie stappen er de afgelopen jaren gezet zijn. De groei in het ledenaantal, een prachtig ontworpen clubhuis, een nieuw veld, de sportieve prestaties die de club op verschillende niveaus laat zien en daarnaast de vele gezellige evenementen die worden georganiseerd. Als je je daar niet ‘altijd thuis’ voelt, dan weet ik het niet meer… Wij zijn in ieder geval supertrots om onze naam hieraan te mogen verbinden en hopen nog lange tijd onderdeel uit te maken van deze club, die voor altijd in ons hart zit.”

Voor informatie over Forward Fiscalisten kijk op www.forwardfiscalisten.nl of leg contact via [email protected] of [email protected]