Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Voorbeschouwing start competities

Nieuws afbeelding 6-9
Eindelijk begint dit weekend de competitie weer. En hoe! Op zaterdag een bomvol juniorenprogramma op vijf velden. En zondag een Super Sunday met Heren 1 en Dames 1 thuis. Een voorbeschouwing.

Afgelopen weken was er al veel te doen op de club. Alle teams hebben alweer getraind en veel teams hebben al een of meer oefenpotjes in de benen. Nu staat het echte werk op het programma! Zaterdag hebben we een vol programma op al onze vijf velden. Veel juniorenteams strijden die dag om de punten in Rosmalen te houden. 

Voorronde landelijk
Onze Meisjes A1 en Jongens B1 zijn afgelopen weekend al begonnen aan de voorrondes voor de landelijke competitie. Helaas hebben beide teams nog geen punten bijgeschreven, maar het spel gaf alle geloof in een goede afloop. Meisjes A1 verloor met 6-2 bij MA1 van Den Bosch en Jongens B1 moest na een spannende wedstrijd uiteindelijk met 4-6 buigen voor Breda.

Nieuw gezicht
Op zondag spelen Dames 1 en Heren 1 thuis tijdens de eerste Super Sunday van dit seizoen. Tijdens de zomerperiode hebben bij beide teams veel veranderingen plaatsgevonden. Bij Heren 1 hebben we na afgelopen seizoen afscheid genomen van trainer/coach Maarten van Gaal. Zijn opvolger is een nieuw gezicht binnen onze club, Ramsey Seedorf. Ramsey is een ervaren trainer en heeft onder andere gewerkt bij Oranje-Zwart H1 en JA1, EMHC H1 en Nuenen H1. Samen met trainer/coach Roderick Popelier heeft hij zijn selectie inmiddels samengesteld en zij gaan hun uiterste best doen om van onze Heren 1 een stabiele 1e klasser te maken.

Selectie
Ook Dames 1 heeft niet stilgezeten. De contracten met trainers Joost van Lith en Laurens Spijkers hebben we verlengd en ook manager Ingeborg van de Witteboer heeft besloten nog een jaar door te gaan. Na vorig seizoen hebben we afscheid genomen van maar liefst zes speelsters. De afgelopen maanden heeft de staf achter de schermen hard gewerkt een kwalitatieve selectie op te bouwen. De dames hebben inmiddels een lange en goede voorbereiding achter de rug en zijn klaar om na promotie de concurrentie in de 1e klasse aan te gaan!

Support
Kortom, een nieuw seizoen en veel nieuwe gezichten. Benieuwd naar het resultaat daarvan? We zien u graag langs de lijn voor uw support!
De Technische Commissie en het bestuur van MHC Rosmalen wensen alle teams en hun begeleiding veel succes en hockeyplezier toe komend seizoen!