Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Nieuw: Ieder team een trainer

Nieuws afbeelding 6-9
Deze week start 'Ieder team een trainer' van HockeyWerkt. J6E3 en J8E3 krijgen 24 weken training van hun eigen jeugdtrainer én toptrainer Noud Schoenaker. Ook interessant voor sponsoren.

Noud Schoenaker speelt momenteel zijn vierde seizoen in de hoofdklasse bij HC Den Bosch H1 en heeft met Jong Oranje o.a. het WK U21 in India gespeeld en goud gewonnen op het EK U21 in Valencia.

Uitdagend en leuk
Noud is hoofdtrainer en hij gaat er elke week voor zorgen dat de beide teams een uitdagende maar vooral leuke training krijgen! Daarnaast leidt hij de clubtrainer op en zal hij de kwaliteit waarborgen d.m.v. het afnemen van kleine testjes (bij elk individueel kind) om deze vervolgens in een later stadium te herhalen. Op deze manier maken we de progressie van elk individu zichtbaar.

Meer kwaliteit
Met dit concept faciliteert HockeyWerkt professionele trainers, die onze teams en clubtrainers meer kwaliteit bieden zonder dat leden hiervoor extra kosten in rekening krijgen. Dit gedeelte wordt namelijk door het bedrijf/sponsor gefinancierd.
 
Creatieve sponsoring
'Ieder team een trainer' is ideaal voor bedrijven/sponsoren die een bijdrage willen leveren aan hun (favoriete) club/team omdat zij weten waar hun gesponsorde geld aan uitgegeven wordt en de kwaliteit en het resultaat hiervan aantoonbaar zijn.
In ruil voor deze financiering zorgt HockeyWerkt voor creatieve exposure en aandacht om de investering rendabel te maken! Verwachtingen, doelen en overige zaken bespreken we in een persoonlijk gesprek waar we het concept concreet maken.

Meer weten?
Meer informatie of vragen? Neem dan contact op met Bowie van der Schoot van HockeyWerkt door te bellen naar 073-7113713 of stuur een mail naar [email protected]
We komen graag met u in contact!