Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

Respectvol gedrag op sportpark

Nieuws afbeelding 7-9

Samen met de voetbalclub en tennisclub bewonen wij een fraai sportpark. Aan iedereen om dit respectvol te gebruiken en erop te letten dat allen dit doen. Helaas is dit nodig.

We krijgen via de voetbalclub het bericht dat zij al drie keer deze zomer overlast hebben gehad van individuen die zich op hun terrein misdroegen. Zo dronk een groep bier en gooide vervolgens de flessen stuk op de tribune. Zoals te zien op de foto hebben ze de flessen en lege krat ter plekke in de afvalcontainer gedumpt. Ook speelde een groep voetbal op het hoofdveld. Dit is recentelijk gerenoveerd en mag dus nog niet betreden worden. Daarnaast heeft een groepje gehockeyd op het peuterspeelveldje en had daarna een grote mond tegen een vrijwilliger van de voetbalclub.

Respectvol
Als bestuur van MHC Rosmalen keuren wij dit gedrag ten strengste af en vragen wij iedereen respectvol om te gaan met onze accommodatie en materialen en ook die van onze directe buren. Laten we hier samen ons uiterste best voor doen. Dat alles in de geest van onze clubslogan 'Altijd thuis'.