Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Vincent van Os nieuwe secretaris

Nieuws afbeelding 17-12

Het bestuur van MHC Rosmalen heeft een nieuwe secretaris: Vincent van Os. Hij volgt sinds deze maand Erik van Peursem op, die deze rol tien jaar vervulde. Vincent stelt zich graag voor.

Vincent van Os is een van oorsprong Twentse sportman en bestuurder in hart en nieren. In het verleden heeft hij veel hardloopwedstrijden gelopen, waaronder halve en hele marathons en de ROPARUN. 

Clubman
Binnen de club is hij zowel als supporter, coach als scheidsrechter op en naast het hockeyveld te zien. Een voorzichtige kennismaking met het echte hockey gaat hij op de maandagavond bij de trimmers krijgen.

Bewonersraad
Als bestuurder was hij recent actief in de bewonersraad voor het dorp Empel. Met een verhuizing naar Rosmalen is voor hem de tijd gekomen om zich op iets anders te richten. En waar kan hij zich beter voor inzetten dan de club waar zijn beide dochters spelen!

Achtergrond
Als secretaris wil hij vooral de zaken op de achtergrond mee gaan helpen regelen, zodat op de voorgrond iedereen veel plezier van het hockeyspel kan beleven. Zijn ervaringen als officier binnen Defensie komen daarbij van pas: alleen in teamverband kan je iets bereiken!