Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Druk tijdens nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuws afbeelding 13-1
Het was gezellig druk zaterdag 12 januari tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in ons clubhuis. Heren 1 versloeg oud Heren 1 en onze vereniging huldigde acht herfstkampioenen.

De middag begon met de traditionele wedstrijd tussen Heren 1 en oud Heren 1. Bij rust was het nog maar 2-1 voor de jonge generatie. Na rust scoorde Heren 1 nog twee keer zodat de 4-1 eindstand op het bord stond. Leuk detail: er stonden twee vader-zoon combinaties in het veld. Wieger en Gijs Pollmann en ook Frank en Stijn Verhees.

Receptie
Daarna begon de nieuwjaarsreceptie in ons clubhuis. Voorzitter Mark Brants wenste iedereen namens het bestuur een gezond en sportief 2019 en onderstreepte de mooie ontwikkelingen die de club doormaakt: een geslaagd lustrumjaar met een feestweekend en een hockeyplaatjesactie, een vijfde veld, een financieel gezonde club, een prettige sfeer en mooie sportieve resultaten.

Huldiging
Dat laatste was een bruggetje naar de kampioenenhuldiging. Maar liefst acht herfstkampioenen kregen een eigen spandoek en een luid applaus van een vol clubhuis. Het bleef daarna nog lang gezellig....