Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Nieuwe penningmeester: Patrick van de Langenberg

Nieuws afbeelding 14-1
Patrick van de Langenberg is onze nieuwe penningmeester. Tijdens de ALV op 5 november nam hij het stokje over van Davy van der Veeken. Een korte introductie van onze nieuwe bestuurder.

Helemaal nieuw is Patrick natuurlijk niet binnen onze vereniging. Vanaf het moment dat dochter Ilse hockeyt is hij, als oud-voetballer, binnen de club actief als coach, trainer, scheidsrechter en dus sinds kort als penningmeester. Patrick is getrouwd met Christina en ze hebben drie hockeyende dochters: Ilse (16), Maaike (bijna 13) en Renske (8).

Accountant
In het dagelijks leven is Patrick werkzaam als accountant met een eigen kantoor in Tiel. Een kantoor waar mensen en het verbinden van mensen centraal staan. Al ruim 33 jaar is de geboren Bosschenaar actief als trompettist bij C.V. De Vrolijke Jongens (1924), de een na oudste carnavalsclub van Oeteldonk.

Maatschappelijk betrokken
Maatschappelijke betrokkenheid staat bij Patrick hoog in het vaandel. Vandaar dat hij al bijna 25 jaar bestuurlijk actief is. Momenteel is hij afbouwend als penningmeester van de Business Club van TOP Oss, penningmeester van de BC Maas & Waal en is hij tijdelijk lid van de financiƫle commissie van Maestro 073 (een eenmalig evenement van de Orthense Harmonie).

Solide groei
Als penningmeester van onze club wil Patrick vooral zijn bijdrage leveren aan een solide groei van de hockeyclub. Dat moet ervoor zorgen dat iedereen plezier kan blijven beleven binnen onze familieclub!