Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

HockeyPraktijk vervangt HockeyFactory

Nieuws afbeelding 22-1

MHC Rosmalen stapt over naar HockeyPraktijk voor trainingsoefenstof. Op maandag 4 februari om 19.30 uur organiseren we in ons clubhuis een workshop om HockeyPraktijk toe te lichten. 

Dagelijks vinden trainers en spelers de juiste oefenstof voor elke leeftijdscategorie in onze ClubApp. HockeyPraktijk vervangt daarmee The Hockey Factory. Afhankelijk van je rol binnen de club krijg je toegang tot een omgeving in HockeyPraktijk: 

Trainers en coaches 
Trainers en coaches kunnen inloggen bij LISA Team via de website van de vereniging of via de ClubApp. Hier kunnen zij de leerlijn met alle complete trainingen bekijken voor het team waar zij als ondersteuning aan gekoppeld zijn binnen LISA. 

Spelers
Spelers kunnen inloggen bij LISA Team via de website van de vereniging. Hier kunnen zij vervolgens alle vaardigheden met bijbehorende filmpjes van deze vaardigheden bekijken. Je hebt hiervoor je LISA nummer nodig. Dit vind je op de MHC factuur. Als inloggen niet lukt, neem dan contact op met [email protected].  Zij weten jouw lidnummer en weten hoe je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Workshop
Als club zijn we erg blij met HockeyPraktijk. Op maandag 4 februari a.s. om 19.30 uur organiseren we een workshop waarin we de mogelijkheden van HockeyPraktijk toegelicht. Aanmelden voor deze workshop kan via het aanmeldformulier.
Tot maandag 4 februari om 19.30 uur in ons clubhuis en alvast veel plezier met HockeyPraktijk!