Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Vier zaalkampioenen erbij

Nieuws afbeelding 18-2 We hebben er vier zaalkampioenen bij. Jong Dames 1 haalde weer een titel na twee zeges. JA2 en MA3 zagen concurrenten punten morsen en mogen juichen. MC7 pakte overtuigend de titel.

Jong Dames 1 had gisteren tegen Son en Hilvarenbeek genoeg aan een laatste punt om de titel veilig te stellen. Dat lukte overtuigend met twee zeges en dus zijn de dames van Rutger Baeten en Simon Roozen kampioen!

Concurrent
JA2 was al uitgespeeld en moest afwachten wat concurrent Liempde JA1 deed. Omdat de Liempdenaren een wedstrijd verloren, zijn onze jongens toch nog kampioen.

Puntendeling
Ook MA3 kwam zelf niet in actie, maar was na de wedstrijden van gisteren wel kampioen. De twee concurrenten in de titelstrijd deelden de punten en daardoor zijn onze meiden niet meer in te halen. Zondag speelt MA3 nog, dus een mooi moment om de titel glans te geven.

Overtuigend
MC7 pakte op overtuigende wijze de overwinning in de poule. In Sporthal Zuid won het team de laatste twee duels. Daarmee kwam het totaal op zeven zeges en een gelijk spel, een sterke reeks.

Proficiat allemaal en tot de kampioenenhuldiging!