Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Nieuw trainingsschema na carnaval!

Nieuws afbeelding 23-2

Vanaf 11 maart starten we weer met de veldtrainingen (behalve de 3-tallen). De meeste trainingstijden zijn niet veranderd, maar controleer het toch even. Klik hieronder op bijlage voor het nieuwe schema! 

Keeperstrainingen
Ook starten weer de keeperstrainingen. De vaste keepers beginnen al volgende week op 25 februari met trainen! De minikeepers zijn weer welkom op de woensdagen vanaf 13 maart. Let op: tot 11 maart is er geen officiĆ«le coƶrdinatie op de velden. Ook het clubhuis is nog niet open. Denk aan de veiligheid, als je toch het veld op gaat. En voor de trainers: je kan niet klokken. 

Nieuw: HockeyPraktijk
Onze hockeyclub is voor de trainingen overgestapt naar een nieuw programma: HockeyPraktijk. Meer weten? Bekijk dan het korte instructiefilmpje.

HockeyPraktijk voor jou 
Dit systeem is voor ieder lid, trainer, coach of manager beschikbaar via de MHC Rosmalen app of via de website MIJN MHC. Je hebt je LISA nummer en wachtwoord nodig om in te loggen. In de app ga je naar 'Meer' en daar staat HockeyFood en HockeyPraktijk in het rijtje. Je vindt hier handige trucks en uitleg over de techniek.

Extra uitleg nodig?
Tijdens de eerste twee wedstrijddagen (16 en 23 maart) is de trainingscommissie aanwezig om HockeyPraktijk toe te lichten en uit te leggen. 

Fijne carnaval!

 

Bijlage