Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Hockeykampen van Matchplay

Nieuws afbeelding 27-3
Ben je gek van hockeyen en wil je een nog betere hockeyer worden? Doe dan mee met een van de hockeykampen van Matchplay! Wees er snel bij, je krijgt nog korting tot 1 april!

Na het succes van de afgelopen jaren organiseert Matchplay zowel in de mei- als zomervakantie weer een tweetal 3-daagse hockeykampen op onze club! Toptrainingen in kleine groepen op je eigen niveau, leuke recreatieve activiteiten in de middag ÉN er komt een Hoofdklasse-speler en/of Jong Oranje-speler langs voor een te gekke clinic. Daarnaast ontvang je het originele Matchplay Hockeykamp t-shirt en is er elke dag een gezonde uitgebreide lunch. Kortom: dit wil je niet missen!

Eigen niveau
Tijdens het kamp word je ingedeeld op leeftijd, met onderscheid tussen de jongste jeugd (5-8 jaar) en oudere jeugd (9-13 jaar). Je traint in kleine groepen op je eigen niveau. We gaan je slagsnelheid meten, je gaat de uitdaging aan met de hockey-estafettes, we verbeteren je technische vaardigheden en je krijgt tips en tricks van een topspeler uit de Hoofdklasse! Daarnaast spelen we knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena en misschien win jij met je team wel het afsluitend toernooi! Het intensieve hockeyprogramma wordt afgewisseld met een uniek uitdagend recreatieprogramma, maar dat houden we nog even geheim…

Programma
Het programma duurt van 09.30 tot 17.00. De data en de kosten van het Matchplay hockeykamp bij MHC Rosmalen in de mei- en zomervakantie zijn:
•Hockeykamp MHC Rosmalen (meivakantie, 29, 30 april en 1 mei 2019), €175,- per persoon* (tot 1 april betaal je slechts €159,- per persoon)
•Hockeykamp MHC Rosmalen (zomervakantie, 8, 9 en 10 juli  2019), €175,- per persoon* (tot 1 mei betaal je slechts €159,- per persoon)

Kijk op: www.minikamp.nl voor meer informatie en schrijf je snel in!