Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Trainers/coördinatoren gezocht

Nieuws afbeelding 23-4
Voor het komend seizoen zijn we weer op zoek naar leden en niet-leden, die graag actief training willen geven. Ook zoeken we vrijwilligers die teams willen begeleiden of coördineren.

Training geven is leuk om te doen en het is ook nog eens leerzaam. Uiteraard hoef je het niet alleen te doen! 

Hockeypraktijk
We begeleiden onze (nieuwe) trainers in het geven van training. Zo hebben we voor alle trainers het trainingsprogramma Hockeypraktijk. Hierin staat beschreven welke trainingen en oefeningen je kunt gaan geven, zodat je stap voor stap alle technieken en tactieken voorbij ziet komen. Dit vormt zo een mooie leidraad voor je trainingen, toegespitst op het niveau dat je traint. Ook zijn er ‘train de trainer’ cursussen, zogenaamde ITO’s, waarin je praktische handvatten krijgt aangereikt voor het geven van trainingen.

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen, die bij willen dragen aan de ontwikkeling van onze spelers:

- Jeugdleden
Vanaf 2-jaars C. Als jeugdlid mag je de begeleider helpen met het trainen van de jongste jeugd op woensdag, vrijdag of zondag. Jeugdspelers begeleiden we bij het geven van trainingen.

- Volwassen leden
Deze leden kunnen meerdere soorten trainingen geven. Trainer of trainer/coach van je eigen team. Of je begeleidt een jeugdlid, die samen met jou een team training geeft. Het jeugdlid help je om zich verder te ontwikkelen als trainer. Natuurlijk proberen we rekening te houden met persoonlijke voorkeuren en beschikbare tijden.
- Ouders en andere niet-leden
Ook als ouder kun je een belangrijke rol spelen binnen trainingen. We hebben vooral ouders nodig tijdens de minicarrousel trainingen op woensdag, vrijdag en zondag. Als ouder kun je coördineren of als begeleider aanwezig zijn voor onze jongste trainers.

Vergoeding
Trainers ontvangen per uur een vergoeding. De hoogte is afhankelijk van het team waar je training aan geeft en de ervaring van de trainer zelf. Ouders ontvangen geen vergoeding voor het geven van trainingen of begeleiden van een team. Zij doen dit echt vrijwillig.

Interesse?
Wil je jezelf opgeven als coördinator of begeleider? Of wil je een team gaan trainen?
Meld je aan via dit aanmeldformulier.
Voor vragen neem gerust contact op met:  
Marc Lathouwers tel. 06 15 01 15 66
Jaap Postma         tel. 06 53 96 40 93