Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Clubtrainer en jeugdspelers naar hoger niveau

Nieuws afbeelding 4-5
Samen waarde creëren. Dat is waar ‘Ieder Team Een Trainer’ voor staat. Via dit concept van HockeyWerkt zorgen Sportverlichting.com en andere bedrijven voor een kwaliteitsimpuls bij onze club. 

Ontwikkeling
Sportverlichting.com sponsort een professionele trainer voor onze J6E3. De clubtrainer krijgt individuele ondersteuning, trainingen zijn van hoge kwaliteit en zowel de spelers als de club ontwikkelen zich.

Sportverlichting.com
Sportverlichting.com is een enthousiaste kennis- en realisatiepartner op gebied van LED-verlichting voor sportaccommodaties. Sportverlichting.com geeft onafhankelijk advies aan sportverenigingen over LED-verlichting. Ze zorgen voor een passend lichtplan en bieden ondersteuning bij financiering en subsidies, zodat ze een besparingscase op maat creëren. Sportverlichting.com staat voor turn-key realisatie en ontzorgt hiermee de vereniging van A tot Z. 

Nu draagt dit mooie bedrijf ook haar steentje bij aan de ontwikkeling en plezier op onze hockeyvelden. Dat waarderen we enorm en zie je terug in de video.