Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

'Drukke dames' gezocht

Nieuws afbeelding 27-5 We zoeken nieuwe speelsters voor onze dinsdagavondcompetitie voor dames (Busy Ladies Tuesday). We willen de competitie, die aan haar tiende jaar begint, een extra impuls geven. 

De damescompetitie voor speelsters van 30 jaar en ouder op de dinsdagavond voorziet al sinds september 2010 in een behoefte. "Het is heel praktisch om op een doordeweekse avond lekker te kunnen hockeyen en daarnaast het weekend vrij te houden voor andere dingen”, zegt Sabine Wilms, een van de organisatoren. "We spelen een heuse competitie, dus het gaat er best fanatiek aan toe. Omdat we een groot aantal teams hebben, speel je elke week tegen een andere tegenstander. Daardoor is er voor iedereen genoeg uitdaging.”

Gezelligheid
Maar niet alleen het sportieve aspect is belangrijk. "Na de wedstrijd is het heel gezellig om met je eigen team en de andere dames in het mooie clubhuis nog wat te drinken. Ook dat is heel waardevol”, vult medeorganisator Sietske van Schagen aan. "En je weet precies waar je aan toe bent, omdat we op een vaste locatie en op vaste tijden (20.00 en 21.00 uur) spelen. Scheidsrechters en bardienst zijn geregeld, dus je kunt je volledig op het hockeyen en de gezelligheid richten. Kortom, ideaal voor dames van 30 jaar en ouder die het leuk vinden om met en tegen andere dames te hockeyen. 

Je kunt je zowel individueel of als team aanmelden. Heb je interesse? Neem dan contact op. Je kunt een mail sturen naar [email protected] of bellen met 06-24514472 (Sabine Wilms).