Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Coaches gezocht

Nieuws afbeelding 25-6
Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar enthousiaste trainer-coaches en coaches voor de breedte-elftallen bij de junioren. We hopen dat alle teams weer snel voorzien zijn.

Voor de 2e lijns teams (B2 en A2) gaat onze voorkeur gaat uit naar een trainer-coach combinatie. Dat zijn personen die een team zowel trainen, als ook op zaterdag coachen. Een keer per week trainen en daarnaast coachen is ook een optie.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar coaches. Het gaat dan primair om de 3e en lagere teams, maar het kan zijn dat we voor de 2e lijns A en B teams geen trainer-coaches vinden. In dat geval maken wij ook graag gebruik van uw aanbod om als coach op te treden. 

Het streven is om twee coaches, dan wel trainer-coaches per team aan te stellen. 
Indien er meer dan twee kandidaten zijn, maken we in goed overleg een keuze. Waar nodig ligt de definitieve beslissing voor de coaches bij de Breedte TC. 

Vindt u het leuk om een team te begeleiden en ervoor te zorgen dat de teamleden gezamenlijk een fantastisch seizoen hebben? Meld u dan zo spoedig mogelijk aanmelden, bij voorkeur voor 5 juli. Dan hebben wij een aanspreekpunt voor de teams die de teamleden kan informeren over de voorbereiding op het volgende seizoen.

Wilt u alleen coachen: meld u dan bij de breedtecommissie via:  [email protected]
Wilt u trainer-coach worden: meld u dan bij de breedtecommissie via:  [email protected] én bij de trainingscommissie via: [email protected]

Geef bij het aanmelden ook duidelijk aan:
  • om welk team het gaat 
  • de naam van uw kind
  • e-mailadres en telefoonnummer