Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Help mee parkeerprobleem op te lossen

Nieuws afbeelding 17-9
Afgelopen zaterdagochtend stond de Jos de Letterlaan aan beide kanten vol met auto's. Niet toegestaan en levensgevaarlijk. Daarom enkele belangrijke aanwijzingen.

Door de massale parkeerovertredingen konden hulpdiensten niet bij onze accommodatie komen.Toen net na het middaguur een ambulance nodig was op onze club, was de weg gelukkig net weer begaanbaar. Je moet er niet aan denken....

Laten we samen actie ondernemen om te voorkomen dat er straks echt slachtoffers te betreuren zijn. Net als RKVV Maliskamp en TC Maliskamp vragen wij jullie zoveel mogelijk met de fiets te komen. Verzamel bij uitwedstrijden niet op de club maar elders (veiligheid boven clubgevoel, jammer maar is niet anders). Kom je toch met de auto, parkeer deze dan niet langs de Jos de Letterlaan (voorkomt een bekeuring), maar zorgvuldig op de parkeerplaats zodat we de capaciteit daar optimaal benutten.

We hebben de gemeente en de politie gevraagd met ons mee te denken om tot een structurele oplossing te komen voor deze risicovolle situatie.

Alvast dank voor jullie begrip en hulp!