Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Petra en Laurens Leden van verdienste

Nieuws afbeelding 21-11 Petra Glaudemans en Laurens Spijkers zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd tot Leden van verdienste van MHC Rosmalen als dank voor hun grote verdienste voor de club.

Petra Glaudemans was acht jaar lang bestuurslid en onder meer verantwoordelijk voor het wedstrijdsecretariaat, de scheidsrechterscommissie, zaalhockey en hockeymaterialen. Daarvoor beheerde Petra jarenlang het wedstrijdsecretariaat.
Laurens Spijkers is een kind van de club en was al jong als vrijwilliger bij de club betrokken, onder andere bij de organisatie van diverse evenementen. De afgelopen jaren was hij in het bestuur verantwoordelijk voor accommodatie, horeca, evenementen, vrijwilligers en ICT. Gisteren namen beide personen afscheid als bestuurder, maar ze blijven allebei actief bij de vereniging.
We zijn beide oud-bestuurders zeer dankbaar voor hun grote bijdrage aan de ontwikkeling van onze club en het feit dat ze dag en nacht klaar staan voor de vereniging.

Nieuwe bestuursleden
In het bestuur zijn Vincent van Os (secretaris), Marc Lathouwers (hockeyondersteuning), Jeroen Herbrink (accommodatie en horeca) en Wim Hidding (evenementen, vrijwilligers en ICT) benoemd als nieuwe leden. De zittende leden Harmen Spijkers (hockey), Patrick van de Langenberg (penningmeester) en Mark Brants (voorzitter) maken het bestuur compleet.