Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
App

In memoriam Leo Markensteijn

11-1
Op 5 januari is Leo Markensteijn overleden.
Leo was voorzitter van MHC Rosmalen. In 1998 is Leo wegens zijn buitengewone verdiensten voor MHC Rosmalen tot Ere-lid benoemd. En terecht. Leo was een buitengewoon kundig bestuurder: hij kon de vele verschillende meningen in de club vaardig kanaliseren en tot een geheel smeden. Ook zag hij beleidslijnen en een toekomst voor MHC die anderen (nog) niet zagen. En dat kon hij ook nog eens zeer eloquent verwoorden. Hij deed dat altijd vriendelijk, duidelijk en hij had een charismatische uitstraling. 
Leo was weliswaar geen actief hockeyer maar dat weerhield hem er niet van om als gepassioneerd supporter alle teams (in het bijzonder heren 1 waarin zijn zoon Eelco speelde), maar ook de leden individueel, te steunen. 
Met het overlijden van Leo verliezen we een fijne, sympathieke man, een rasbestuurder, een man die veel betekend heeft voor de club en haar leden.  
We gaan hem allemaal erg missen. En natuurlijk denken we hierbij zeer aan Marlies, zijn vrouw, zijn zoon Eelco, schoondochter Marloes en kleindochter Nanna. Wij wensen hen heel veel sterkte. 

Chris van der Togt