Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Wim Hidding nieuw in bestuur

Nieuws afbeelding 17-12
Wim Hidding is tijdens de ALV benoemd als bestuurslid Events, Vrijwilligers en ICT. Hij neemt die taak over van Laurens Spijkers. Wim is geen onbekende, maar stelt zich graag voor.

"Als import-Brabo ben ik begin jaren 90 in Breda terechtgekomen en sinds begin 2001 door de liefde voor Saskia in Oss, Den Bosch en sinds 2003 in Rosmalen. Samen hebben we twee hockeyende kids, Lars (C2) en Sanne (D2)." 

Betrokken
De familie Hidding is actief betrokken bij onze club. "Sas is naast teammanager C2, ook lid van de breedtecommissie jeugd en Lars scheidsrechtert af en toe een wedstrijd. Door de hockeystart van Lars in 2012, ben ik in aanraking gekomen met het hockeyspelletje. Ik werd toen gevraagd of ik zijn team wilde coachen. Dan moet je er wel meer kennis over krijgen was mijn mening. Direct gestart met het trimhockey, wat ik nu nog graag zoveel mogelijk met veel plezier elke week doe."

Thuis
Van het coachen is Wim, met een tussenjaar, niet meer afgekomen. "Sinds 2018 zit ik ook in de scheidsrechterscommissie, waar ik op korte termijn mee zal stoppen. Over mijn portefeuille Evenementen, ICT en Vrijwilligers; de club kan niet zonder en heeft al deze facetten nodig om te kunnen blijven bestaan als familieclub. Hier wil ik graag mijn bijdrage voor leveren, vooral in de bredere betekenis van duurzaamheid en toegankelijkheid voor iedereen. Een thuis voor iedereen, met iedereen. Fijne Feestdagen en tot in het nieuwe seizoen."