Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Aanmelden projectgroep 'Beleid senioren'

Nieuws afbeelding 31-1
We willen een projectgroep samenstellen om het nieuwe seniorenbeleid mee op te zetten. Daarom zoeken we mensen die vanuit diverse perspectieven en belangen kunnen meedenken.

Half januari heeft er op de hockeyclub een inventarisatie-avond plaatsgevonden waarbij we samen hebben gekeken naar de mogelijkheden om een impuls te geven aan het seniorenhockey binnen MHC Rosmalen. De aanwezigen willen graag dat we prioriteit leggen bij het duidelijker definiëren van het seniorenbeleid. We hebben het dan onder andere over:
  • Jong senioren
  • Senioren
  • Prestatie/breedte van (jong) senioren, vriendenteams
  • Trainingsfrequentie en -moment
  • Trainer/coach
Nieuwe groei
Verder is het beter begeleiden en stimuleren van de overgang van de jeugd naar de senioren een punt van aandacht. We hebben al een aantal jaren een teruglopend aantal senioren binnen onze vereniging. Als club zijn wij hierin helaas niet uniek. Graag willen we initiatieven ontplooien om het tij te keren. We zetten hierbij in op zowel behoud als nieuwe aanmeldingen.

Verwachtingspatroon
Een eenduidig seniorenbeleid moet bijdragen aan een verbeterd verwachtingspatroon bij zowel de jeugd als bij de senioren:
  • Naar welk team kan ik doorgroeien?
  • Als ik buiten een selectie val, waar is dan wel ruimte?
  • Ik speel in dit team, blijft dat zo?
  • Ik speel met een aantal vrienden of vriendinnen in een team, is het mogelijk om bij elkaar te blijven?
Helder beschrijven
Het is bijna onmogelijk om het iedereen naar wens te maken. Het seniorenbeleid zal altijd een compromis zijn. Het beleid moet eenduidig zijn, toch zal er voor sommige gevallen altijd ruimte moeten zijn om een uitzondering te maken. Hoe we hier mee om willen gaan dient ook te worden beschreven. Hoe komen zulke beslissingen tot stand?

Projectgroep
Graag willen we daarom een projectgroep samenstellen om het nieuwe seniorenbeleid te gaan opzetten. Bij voorkeur bestaat deze groep uit een aantal mensen die vanuit diverse perspectieven kunnen meedenken, zodat we alle belangen meenemen. Doelstelling is om al in maart een plan te hebben dat voorgelegd kan worden aan het bestuur.

Aanmelden
Wil jij deelnemen aan deze projectgroep? Zodra we voldoende aanmeldingen hebben maken we een selectie zodat we een daadkrachtige, gemêleerde projectgroep kunnen vormen. 
Aanmelden kan door een mail te sturen aan Marc Lathouwers: [email protected]. Geef hierbij aan waarom jij graag wil bijdragen aan deze projectgroep.