Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Versterking zaalhockeycommissie

Nieuws afbeelding 21-5
SPOED! We zoeken zeer dringend een paar extra mensen voor de zaalcommissie. Het gaat om werkzaamheden die niet veel tijd kosten, maar veel zaalhockeyplezier mogelijk maken.

Hoe leuk is het dat jij ervoor zorgt dat onze jeugd kan trainen en competitie kan spelen. Je hoeft geen zaalhockeykennis te hebben om mee te helpen in deze commissie. Kortom: een lage drempel om iets voor de club te kunnen betekenen!

Verdelen
Om alles in goede banen te leiden, hebben we een aantal werkzaamheden die gedaan moeten worden met piekmomenten in de winter. Omdat we de diverse werkzaamheden goed kunnen verdelen, nemen ze niet te veel tijd van je in beslag.

We zoeken:
 
Schema maken
Ben jij een goede puzzelaar en zou jij in een aantal avonden een mooi schema in elkaar willen zetten? Dan zoeken wij jou! Twee, maximaal drie, avonden werk in november, afhankelijk van hoe goed jij kunt puzzelen natuurlijk.

Facturen controleren
In de wintermaanden moeten de facturen gecontroleerd worden. Tijdens de maanden december, januari en februari zoeken wij iemand die deze (relatief kleine) administratieve klus invult. Je hoeft hier geen financiƫle achtergrond voor te hebben.
 
Wedstrijddagen
Liever geen klus op administratief gebied? Wij zoeken ook nog iemand die de wedstrijddag wil opstarten en afsluiten. Een belangrijke taak om de wedstrijddag goed te beginnen en af te sluiten. Een goed humeur in de ochtend is een vereiste! 

Contact
Deze commissie houdt niet van vergaderen, maar van gewoon de klus klaren! Wil jij graag een bijdrage leveren? Neem dan contact op met [email protected]. Dat kan ook voor je vragen en als je wat anders wilt doen binnen deze commissie of voor onze club.