Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Duurzaamheidsambassadeurs gezocht

Nieuws afbeelding 7-5
MHC Rosmalen heeft een mooie ambitie. We willen namelijk de meest duurzame hockeyclub van Nederland worden. Daarom zoeken we Duurzaamheidsambassadeurs.

Afgelopen winter zijn we, met ondersteuning van onze hoofdsponsor Rabobank, het project Duurzaamheid MHC Rosmalen gestart. Betrokkenen met verschillende achtergronden hebben hun kennis en ervaring ingebracht om de eerste stappen mogelijk te maken. Niet alleen zijn de meest voor de hand liggende duurzaamheidsonderwerpen als energie, zonnepanelen en besparingen besproken. Ook onderwerpen als behoud van leden, afvalbeleid, assortiment horeca, behoud van vrijwilligers, voorbeeldrollen, positief coachen, etc.

Nu het beleid grotendeels staat, willen we de volgende stappen zetten in de uitvoering van dit project om onze ambitie ook echt waar te maken. Daarom zijn we op zoek naar Duurzaamheidsambassadeurs. 
Wil je iets bijdragen binnen de club op het gebied van duurzaamheid? Wil je klankbord zijn over deze verschillende onderwerpen voor het projectteam, vraagbaak zijn voor de leden en draag je duurzaamheid binnen de club een warm hart toe? Meld je dan nu (graag voor 1 juli) aan via [email protected].

Het gaat om een nieuwe vrijwilligersrol, die we voor het grootste deel inhoudelijk nog samen met jou willen invullen. Naar schatting ben je hier ongeveer 2 tot 3 uur per maand mee bezig. Mocht je vragen hebben, kun je je wenden tot Wim Hidding, 06-13892598.