Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Bestuurslid Hockey gezocht

Nieuws afbeelding 25-5
Harmen Spijkers heeft aangegeven per september 2020 te stoppen als bestuurslid Hockey. Daarom zijn we per direct op zoek naar zijn opvolger. Is deze functie echt iets voor jou? 

Een goeroe op hockeygebied hoef je niet te zijn, basiskennis is voldoende. Je bent vooral enthousiast over hockey, je behoudt het overzicht, je vindt het leuk om extern en intern contacten te leggen en je vertrouwt op de kennis van de commissieleden.

Harmen verwoordt zijn top 5 werkzaamheden als volgt:
  1. Deelnemen aan bestuursvergaderingen en voorzitten van vergaderingen technische commissie (TC)
  2. Ontwerpen meerjarenplan dat strookt met de bestuursambitie samen met de technische commissie en het 'in control' (financieel) realiseren daarvan
  3. Coördineren van de voortgang van de jaarplannen van de commissies die onder de TC vallen (breedte/prestatie/jongste jeugd/ trainers)
  4. Leggen en onderhouden van in- en externe relaties (bijvoorbeeld met KNHB, HockeyWerkt, trainers H1/D1, HockeyPraktijk etc) en indien van toepassing hun dienstverlening evalueren
  5. Helikopterview/regie op TC-activiteitenkalender (opzet trainingsschema, aanstelling trainers/coaches, publicatie en proces teamindelingen, selectie H1/D1 etcetera). Het zijn activiteiten die jaarlijks terugkomen. Je hoeft dat niet allemaal zelf te doen, je bent vooral bezig om bij te houden of iedereen in jouw team zijn of haar taak goed, tijdig en zorgvuldig uitvoert.
Omdat Harmen per september stopt met zijn werkzaamheden, willen we zo snel mogelijk starten met de overdracht.

Is deze rol echt iets voor jou? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze voorzitter Mark Brants, [email protected]. Tip ook gerust geschikte kandidaten.