Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Teamindelingen seizoen 2020 – 2021 (Junioren & Jongste jeugd)

Nieuws afbeelding 20-6

Zoals we eerder hebben aangekondigd, publiceren we hier de indelingen voor alle jeugd- en jongste jeugd teams. We wensen je komend seizoen alvast veel hockeyplezier met je team! 


De commissieleden van de TC hebben gedurende het hockeyseizoen veel informatie gekregen over de teams (scoutingformulieren, gesprekken met trainers en coaches en eigen waarnemingen). Al deze informatie is gebruikt door de commissies om zo goed mogelijk de selecties voor het nieuwe seizoen samen te stellen.

 

Wachtwoord
Klik de indeling aan die jij wilt zien, een Excel download zal vervolgens starten. Om het document te bekijken heb je een wachtwoord nodig. Dit is verzonden naar het e-mailadres dat bij de club bekend is. Mocht je deze e-mail onverhoopt niet ontvangen hebben, vraag dan een teamlid het wachtwoord te delen OF mail naar [email protected] om het wachtwoord alsnog op te vragen.Aangepaste werkwijze inloopavond
Indien er naar aanleiding van bovenstaande indeling vragen zijn, bieden wij je de mogelijkheid deze te stellen op dinsdag 23 juni tussen 19.00 en 21.00 uur (Clubhuis MHC Rosmalen).

Om, gezien de corona-omstandigheden, de hoeveelheid personen op deze inloopavond te beperken vragen wij vooraf uw vraag/ aanmelding kenbaar te maken. U ontvangt daarna een tijdstip waarop wij u te woord kunnen staan.

Voor vragen over de indeling jongste jeugd: [email protected] 
Voor vragen over de indeling prestatieteams (A1,B1,C1,C2,D1,D2): [email protected] 
Voor vragen over de indeling overige juniorenteams: [email protected] 

De leden van de TC wensen iedereen alvast een aangename zomerstop en heel veel plezier in het komende hockeyseizoen!