Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Harmen Spijkers hoofdcoach H1

Nieuws afbeelding 9-7
Harmen Spijkers is komend seizoen de nieuwe hoofdcoach van Heren 1. Hij volgt Nienke Kok op, die recent aan het bestuur aangaf een hockeysabbatical in te willen lassen.

Afgelopen seizoen bouwde Nienke Kok, samen met haar assistent Frank van der Zwan, succesvol aan de verjonging van Heren 1. "De afgelopen jaren heb ik als jurist diverse baanwisselingen gehad. Daarnaast ben ik altijd training blijven geven en blijven coachen. Dat is een druk bestaan geweest, eigenlijk te druk. Daarom heb ik besloten een hockeysabbatical in te lassen." Nienke kijkt positief terug op afgelopen jaar. "Ik heb me altijd met veel enthousiasme en plezier ingezet voor Heren 1 en voor de rest van de club. MHC Rosmalen is een fantastische familieclub waar ik zeker nog eens langs kom." Met het vertrek van Nienke neemt de club ook afscheid van assistent Frank van der Zwan. Het bestuur dankt Nienke en Frank voor hun positieve bijdrage.

Goed kennen
In overleg met de spelers is Harmen Spijkers met ingang van het nieuwe seizoen aangesteld als nieuwe hoofdcoach van Heren 1. Harmen was de afgelopen vier jaar bestuurslid Hockey bij onze club en gaf in het voorjaar aan deze bestuursfunctie in de zomer neer te willen leggen. Ook was hij al jaren trainer/coach binnen onze jeugdopleiding en hij kent de spelers goed. Wie de assistent gaat worden van Harmen is nog niet bekend. 

Bestuur
In het bestuur neemt Frithjof de Beijer de portefeuille Hockey deze zomer over van Harmen. Frithjof brengt veel bestuurlijke ervaring mee die hij onder meer opdeed bij het district Zuid van de KNHB en bij HC Den Bosch. Tijdens de ALV zal hij officieel worden benoemd en nemen we afscheid van Harmen als bestuurder. We wensen Harmen en Frithjof veel succes in hun nieuwe rol.