Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

RIVM-maatregelen gelden nog steeds

Nieuws afbeelding 7-8
Het leven op onze club komt langzaam weer op gang in de vorm van trainingen en oefenwedstrijden. Daarbij zijn de maatregelen van het RIVM en de gemeente nog steeds van kracht.

Tijdens de persconferentie van het kabinet op 6 augustus heeft onze minister-president nogmaals herhaald hoe belangrijk het is om ons aan alle regels te houden. Daarmee kunnen we met z'n allen voorkomen dat de gezondheidsrisico's te groot worden en we opnieuw de hockeycompetitie moeten onderbreken. Dat wil toch niemand. Blijf je daarom houden aan de spelregels zoals thuis blijven bij klachten, 1,5 meter afstand houden (ook in het clubhuis en langs de velden), handen wassen en hoesten of niezen in de elleboog. 

Thuisquarantaine
Ben je onlangs in het buitenland geweest in een land met code oranje (zoals Bulgarije, KroatiĆ«, RoemeniĆ«, Zweden, specifieke regio's van Spanje en Portugal of landen van buiten de Europese Unie)?  Blijf dan bij terugkomst in Nederland 14 dagen in thuisquarantaine. In die periode ga je niet trainen en kom je ook niet als bezoeker naar onze club. 

Alleen zo houden we onszelf, elkaar en de hockeysport gezond!