Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Even voorstellen: Frithjof de Beijer

Nieuws afbeelding 9-8
Deze zomer draagt Harmen Spijkers zijn bestuursportefeuille Hockey over aan Frithjof de Beijer. Een goed moment om nader kennis te maken met ons nieuwe bestuurslid.

Even voorstellen: Frithjof de Beijer, 52 jaar en woonachtig in het centrum van Den Bosch met de drie vrouwen in mijn leven: Arianne, Lotte en Puck. In het dagelijks leven ben ik manager customer services & sales support bij Ottobock in Nieuwkuijk. Daarnaast heb ik een grote passie voor alles wat met teamsport te maken heeft. Ik haal mijn energie uit het ontwikkelen, stimuleren en motiveren van mensen en teams en ik kan enorm genieten van het behalen van een bijna onmogelijke teamprestatie.

Hockeycarrière
Mijn eigen hockeycarrière heeft mij vanaf mijn zevende jaar via Upward, HC Grave, ZOW, THC de Kromhouters en RKHV Union uiteindelijk in 2004 gebracht bij HC Den Bosch. Mijn commissie- en bestuurlijke ervaring heb ik opgedaan bij RKHV Union (TC Senioren), HC Den Bosch (bestuursportefeuille breedtesport) en de KNHB (coördinatie opleidingsteams district Zuid-Nederland). Vanaf 2014-2019 ben ik onderdeel geweest van diverse begeleidingsteams van MC1 en MB1 bij HC Den Bosch.

Familieclub
Sinds mijn oudste dochter in 2017 lid is geworden bij MHC Rosmalen, heb ik de club leren kennen als een warme familieclub met oog voor het individu. Prestatief en recreatief gaat bij MHC Rosmalen hand in hand en ik heb de afgelopen jaren ervaren dat de onderlinge verbondenheid erg groot is. De slogan 'Altijd thuis' slaat de spijker dan ook precies op zijn kop. Aan de ambitie van de club om op basis van een gezonde en realistische 'bedrijfsvoering' de voorbeeldvereniging te worden in de regio Zuid-Nederland draag ik met mijn kennis, ervaring en netwerk dan ook graag mijn steentje bij. 

Volgende stappen
Met ingang van het seizoen 2020-2021 zal ik dan ook de TC portefeuille van Harmen Spijkers binnen het bestuur op mij nemen. Ik kijk er naar uit om samen te gaan werken met de gepassioneerde en gedreven vrijwilligers die de hoeksteen vormen van deze mooie vereniging en ik wil samen graag de volgende stappen zetten. Nog maar net aan boord, maar ik voel me nu al 'thuis'! Tot snel dan ook ergens langs de lijn!