COVID-19 maatregelen MHC Rosmalen

MHC Rosmalen vindt het belangrijk om samen met haar leden en bezoekers COVID-19 onder controle te houden. Lees hier onze maatregelen voor bezoekers en de aanvulling daarop voor eigen teams.

We hebben de maatregelen die we nemen verdeeld in twee documenten. Lees deze zorgvuldig door. We maken in deze documenten onderscheid tussen bezoekers van onze accommodatie (dus ook eigen leden!) en nadere maatregelen voor onze teams. Je vindt deze documenten door in de vorige zin op de juiste link te klikken of in de bijlage bij dit bericht.

Heb je nog vragen? Kijk op de website van de KNHB waar je veel algemene informatie en tips vindt. Heb je een clubspecifieke vraag? Stel deze dan via [email protected].

Voor iedereen geldt natuurlijk dat je jezelf aan alle regels van het RIVM-houdt zoals te zien in de visual. Geef ook nu allemaal #altijdthuis door je aan de spelregels te houden. Dan houden we samen COVID-19 onder controle!

MHC Rosmalen: #altijdthuis

Bijlage