COVID-19 maatregelen MHC Rosmalen

UPDATE 13 november 2021 - Helaas lopen de Coronabesmettingen verder op en hebben we te maken met strengere regels. Laten we die opvolgen, dan blijven we zo lang mogelijk hockeyen.

Hieronder tref je enkele bijzonderheden aan die van kracht zijn voor onze leden en bezoekers die op de club komen, naast de algemene RIVM-richtlijnen. Laten we met z’n allen ervoor zorgdragen dat we Corona onder controle houden!
  1. Publiek is helaas niet toegestaan op onze club. Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot ons complex. Denk hierbij aan coaches/teammanagers (maximaal drie per team), scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders (maximaal vijf per team) en verenigingsfunctionarissen.

2. Het horecagedeelte in ons clubhuis is tot uiterlijk 20.00 uur open voor iedereen die op de vereniging aanwezig mag zijn. In het horecagedeelte van ons clubhuis en op de terrassen gelden uitsluitend vaste zitplaatsen.

3. Personen van 18 jaar of ouder dienen voor betreding van het clubhuis het persoonlijke coronatoegangsbewijs te tonen. Daarbij zal ook het ID-bewijs gecontroleerd worden. Dit geldt bij MHC Rosmalen tevens voor alle vrijwilligers die ‘in functie’ zijn.

4. Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar). Dat geldt ook langs de lijn, tijdens de line ups, in de dug-outs of tijdens een bespreking op het veld.

5. Het is nog altijd mogelijk om op de club te douchen. Wil je daar als bezoekend team gebruik van maken, laat het dan weten aan [email protected]
Voor MHC Rosmalen teams geldt nog het volgende:
  1. Teams dienen zorg te dragen voor schoonmaakdoekjes om gelaatsmaskers schoon te maken. Zorg er zelf voor dat je voordat je een gelaatsmasker op doet je deze even schoon kunt maken met een eigen schoonmaakdoekje. Neem hiertoe altijd een pakje schoonmaakdoekjes mee naar het veld! Laat dit ook  aan de scheidsrechter weten.

2. Spelers nemen de eigen bidon mee en gebruiken deze. Of gebruik het teamkrat met specifieke nummers op de bidons. Hiermee zorgen we ervoor dat iedereen alleen uit zijn eigen bidon drinkt.

3. Neem je eigen fruit mee om te nuttigen in de pauze van wedstrijden. Hoe leuk het ook is om samen een fruitje te doen, het is hygiënischer om niet het fruit uit dezelfde bak te pakken.

4. Kom op de fiets naar de club. Dit is niet alleen gezond, maar zorgt er ook voor dat ouders niet mee hoeven te komen naar de club.

5. Ouders zetten hun kinderen voor trainingen af op de parkeerplaats of bij de ingang van het complex.

6. Is er bij je Corona vastgesteld en ben je recent op de club geweest? Geef dit zo spoedig mogelijk door aan de club via het mailadres [email protected]. Ook voor andere vragen of opmerkingen over het Corona-virus en hockey ben je daar aan het juiste adres. De GGD Brabant hanteert stringente richtlijnen.
Kijk voor meer informatie op de website van de KNHB.

Bijlage