Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

COVID-19 maatregelen MHC Rosmalen

Nieuws afbeelding 16-12
UPDATE 14 december 2021

Deze week heeft het demissionair kabinet bekend gemaakt dat de maatregelen verlengd zijn tot 14 januari 2022. Tot die tijd hebben we ook met het zaalhockey te maken te maken met de strenge regels. Laten we die opvolgen, dan blijven we zo lang mogelijk hockeyen.

Uitgebreid vraag & antwoord over de regels is te vinden op de website van de KNHB: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/veelgestelde-vragen-over-gevolgen-coronavirus-voor-hockeysport

Hieronder tref je enkele bijzonderheden aan die van kracht zijn voor wedstrijden in de zaal, naast de algemene RIVM-richtlijnen. Laten we met z’n allen ervoor zorgdragen dat we Corona onder controle houden!

1. Publiek is helaas niet toegestaan bij zaalwedstrijden. Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot de binnensportaccommodatie. Denk hierbij aan coaches/teammanagers (maximaal drie per team), scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders (maximaal vijf per team) en verenigingsfunctionarissen.

2. We merken dat beheerders van zalen rijouders soms de toegang tot de tribune verbieden. Volg de lokale richtlijnen op en ga niet in discussie.

3. Sporters vanaf 18 jaar moeten bij het betreden van een binnensportlocatie gecontroleerd worden op een coronatoegangsbewijs (CTB)  In ruimten waar een CTB verplicht is, is het dragen van een mondkapje verplicht wanneer men zich gaat verplaatsen.

4. Het advies is een mondkapje te dragen als je met mensen uit een ander huishouden in de auto zit. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen.

5. Spelers nemen de eigen bidon mee en gebruiken deze. Of gebruik het teamkrat met specifieke nummers op de bidons. Hiermee zorgen we ervoor dat iedereen alleen uit zijn eigen bidon drinkt.

6. Is er bij je Corona vastgesteld en ben je recent in de zaal actief geweest? Geef dit zo spoedig mogelijk door aan de club via het mailadres [email protected]. Ook voor andere vragen of opmerkingen over het Corona-virus en hockey ben je daar aan het juiste adres. De GGD Brabant hanteert stringente richtlijnen.