Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Met SPOED corona-coördinatoren gevraagd

Nieuws afbeelding 25-8
We zijn met SPOED op zoek naar mensen die ons op zaterdagen willen helpen als Corona-coördinator. Die hebben we keihard nodig om de veiligheid op onze club te kunnen borgen. 

Vanaf komend weekend is het weer elke zaterdag druk op onze club. Dat we ondanks Corona mogen hockeyen is heel fijn, maar dat moeten we wel zo zien te houden. 
We hebben als club allerlei zaken voorbereid (zie website). Als alle bezoekers aan onze accommodatie (dus ook eigen leden) zich aan de afspraken houden, is er niets aan de hand. Anders: https://bit.ly/31wiHCg

Hard nodig
Om de veiligheid op de club te kunnen borgen, hebben we heel hard vrijwilligers nodig die ons op zaterdagen willen helpen om alles in goede banen te leiden. Wie komt ons ondersteunen? Als we met veel zijn, is de taak licht. 
Speciale oproep voor die middelbare scholieren die nog een invulling zoeken voor hun maatschappelijke stage. Door mensen te ontvangen en te informeren bij de ingang van het complex, te helpen bij het digitaal registreren en samen ervoor te zorgen dat wij als club er alles aan doen om de 1,5 meter regel te respecteren en te voldoen aan de RIVM-regels, speel jij een belangrijke rol om het ‘altijd thuis’ gevoel bij onze leden uit te dragen. Hopelijk kunnen we hierbij op jouw hulp rekenen!

Meld je aan
Meld je nu aan bij Wim Hidding, via [email protected]. Als je nog vragen hebt, kun je Wim ook altijd bellen: 06-13892598. Alvast dank voor je hulp! #altijdthuis