Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Studiebegeleiding op onze club

Nieuws afbeelding 30-8
We kondigden voor de zomervakantie al aan dat we gaan samenwerken met Studiebegeleiding XL op onze club. Wie interesse heeft, kan zich vanaf nu hiervoor aanmelden.

Door deze samenwerking kunnen scholieren hun leertijd optimaal benutten. Het is namelijk ook mogelijk een maaltijd te nuttigen op de club, voordat de training begint. Zo gaat er weinig tijd verloren met heen en weer reizen op dagen dat je moet trainen of training moet geven.

Aanmelden
Het plan is om studiebegeleiding op maandag, dinsdag of donderdag aan te bieden van 13.30-18.30, afhankelijk van de aanmeldingen. Meer informatie over de begeleiding en de kosten is te vinden op de website van Studiebegeleiding XL. Daar kun je je ook aanmelden of doorgeven dat je voortaan studiebegeleiding op de club wilt hebben. Zodra de aanmelding binnen is, neemt Studiebegeleiding XL contact op. 

Tweede locatie
Studiebegeleiding XL blijft huiswerkbegeleiding aanbieden aan de Schubertlaan 2 in Rosmalen maar nu dus ook op een tweede locatie in het clubhuis voor onze trainende jeugd van de club.