Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Celine loopt stage op onze club

Nieuws afbeelding 4-9
Celine Glaudemans volgt de minor Pedagoog in de sport. De speelster van Dames 2 loopt een half jaar stage op onze club. Ze vertelt over haar visie en de activiteiten die ze gaat doen.

"Ik ben Celine Glaudemans en ben 24 jaar. Ik hockey bij Dames 2 van MHC Rosmalen. Ik zit in het 4e jaar van de opleiding Pedagogiek. Komend half jaar volg ik de minor Pedagoog in de sport en loop ik stage bij MHC Rosmalen. 
Mijn visie over kinderen is dat ze zich in een veilige omgeving moeten bevinden en zichzelf kunnen zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier kunnen hockeyen. Als je met plezier hockeyt, is mijn ervaring dat je ook kunt presteren en het hockeyen sneller leuk gaat vinden.

Opdrachten
Vanuit de minor heb ik een aantal opdrachten en deze zijn:
- Teamactiviteit:
De activiteit is pedagogisch gerelateerd en heeft als doel om het team te ontwikkelen op het gebied van gezondheid, ontwikkeling en groepsdynamiek. Bij de activiteit wordt rekening gehouden met de diversiteit in het team. Thema’s van de activiteit kunnen zijn: het aanpakken van positief coachen tussen jeugdspelers of irritaties binnen het team etc. Ik kan helpen bij het organiseren van een leuke teamactiviteit.
- Ondersteunen trainers en coaches:
Trainers en coaches ondersteunen/begeleiden bij het stimuleren, activeren en motiveren van jeugdspelers. Als een jeugdspeler bijvoorbeeld meer aandacht nodig heeft door een vervelende thuissituatie of door andere negatieve externe factoren kan ik ook hier een ondersteunende rol in aanbieden.
- Begeleiden jeugdspelers:
Als je als trainer en/of coach ergens tegen aanloopt en hulp kan gebruiken bij jeugdspelers die kampen met: moeite hebben met het volgen van de regels, buitengesloten worden en daardoor geen aansluiting vindt/krijgt binnen het team, gedragsproblemen vertonen, een extra steuntje in de rug nodig heeft of last heeft van spanning/faalangst en daardoor niet optimaal presteert. Ik kan je helpen handvatten te geven om hiermee om te gaan.

Aanwezig
Ik ben op de dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig en zal ook rondlopen tijdens de jeugdtrainingen. Als je vragen hebt kun je mij altijd bereiken op 06-29283512."

We wensen Celine veel succes toe tijdens haar stage!