Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Hockeykampen Matchplay in herfstvakantie

Nieuws afbeelding 2-10
Kun jij ook niet genoeg krijgen van hockeyen en wil je je herfstvakantie gebruiken om een nog betere hockeyer te worden? Dan ben je bij onze Matchplay-kampen aan het juiste adres! 

Hockey- en Fun kamp (3 dagen, 5-13 jaar)
Na het grote succes van voorgaande edities organiseren we samen met Matchplay in de herfstvakantie wederom een 3-daags hockeykamp! Tijdens het kamp train je in een groep met kinderen van jouw leeftijdscategorie. We maken onderscheid tussen de jongste jeugd (5-8 jaar) en oudere jeugd (9-13 jaar).
We gaan je slagsnelheid meten, je gaat de uitdaging aan met de hockey-estafettes, we verbeteren je technische vaardigheden en je krijgt tips en tricks! Daarnaast spelen we knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena. En misschien win jij met je team wel het afsluitend toernooi!
Als klap op de vuurpijl komt er tijdens het kamp een Hoofdklasse-speler en/of Jong Oranje-speler langs voor een te gekke clinic. Natuurlijk ontvang je het felbegeerde Matchplay Hockeykamp T-shirt en hebben we elke dag een gezonde uitgebreide lunch. Het programma duurt van 09.30 tot 16.30 uur. Mocht je eerder moeten worden gebracht, zullen we in overleg maatwerk leveren. 

No play no pay!
Wij houden nauwlettend de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de KNHB in de gaten. Je betaalt pas als het kamp definitief doorgaat. Mocht het kamp niet doorgaan door toedoen van de maatregelen van het RIVM en de KNHB, dan vervalt dus de betalingsverplichting.
Data van het MHC Rosmalen hockeykamp in de herfstvakantie: 19 - 21 oktober 2020 , kosten €175,­ per persoon.
Kijk snel op: www.matchplayhockey.nl voor meer informatie en schrijf je snel in! 
 
Voor de échte hockeyfanaat organiseren we de 5-daagse Matchplay Trainingsweek!
De Matchplay Trainingsweek is een hockeykamp voor kinderen van 8 t/m 12 en 13 t/m 16 jaar die heel de dag fanatiek willen hockeyen. Tijdens dit kamp worden dagelijks drie trainingsmomenten verzorgd door spelers of speelsters uit de Hoofdklasse onder leiding van gediplomeerde trainer Mark Dekker (coach van Were Di Dames 1 in de Promotieklasse).
Het intensieve trainingsprogramma is afgestemd op de ambitieuze en fanatieke hockeyer. De dag begint om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Iedereen slaapt thuis zodat we de volgende dag weer uitgerust op het veld staan.
Om het maximale uit de intensieve trainingsdagen te halen, wordt er elke dag een uitgebreide en gezonde lunch aangeboden. Daarnaast bieden we meerdere keren per trainingsdag gezonde tussendoortjes aan.
Ben jij die ambitieuze hockeyer die deze uitdaging aangaat? Doe dan mee met de Matchplay Trainingsweek van 19-23 oktober (9.30-16.30 uur).
Inclusief Matchplay shirt, gezonde lunch, tussendoortjes en drinken. De kosten voor 5 dagen bedragen € 345,-. 

Wil je meedoen aan een van de kampen? Kijk dan snel op: www.matchplayhockey.nl voor meer informatie en schrijf je snel in!