Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Geen competitie, trainingen beperkt

Nieuws afbeelding 17-10 UPDATE - Om het aantal Corona-besmettingen te remmen, gelden er t/m 11 november aangepaste regels. We zetten deze op een rij voor junioren en senioren, want die regels zijn niet gelijk. 

Minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge maakten deze maatregelen dinsdag 13 oktober bekend tijdens een nieuwe persconferentie. Ze zijn noodzakelijk om het snel oplopende aantal besmettingen met het coronavirus een halt toe te roepen en komen bovenop de maatregelen die al van kracht waren. Zo is er ook bij trainingen of onderlinge wedstrijden geen publiek toegestaan en blijft het clubhuis gesloten.

Junioren
Junioren (t/m de A-jeugd) blijven wel trainen en mogen uitsluitend onderlinge wedstrijden spelen (dus alleen tegen andere juniorenteams van MHC Rosmalen). Om dit laatste te faciliteren, zijn onze technische commissies bezig om voor de weekenden van 31 oktober/1 november en 7 november/8 november op de zaterdagen en zondagen onderlinge wedstrijden te plannen. De coaches worden hiervan op de hoogte gehouden. Zo hopen we onze jeugd- en juniorenleden lekker in beweging te houden.

Senioren
De regels voor onze seniorenteams zijn strenger geformuleerd door de regering. Zij mogen geen wedstrijden spelen, ook geen onderlinge wedstrijden. Trainen is alleen mogelijk onder zeer strenge voorwaarden en met veel beperkingen. Daarom raden we alle seniorenteams in principe af om tot en met 11 november te trainen op ons complex. In de bijlage is het Corona-protocol voor onze seniorenteams te vinden met daarin ook alle spelregels waar ze aan moeten voldoen als ze wel willen trainen.

 
Bijlage