Winnen met de Grote Clubactie

Het is herfstvakantie! Een mooi moment om nog wat extra loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Zo komt ons mini-/inspeelveldje steeds dichterbij. De beste verkopers krijgen mooie prijzen.

Onze leden hebben ongeveer 1.000 loten verkocht voor de Grote Clubactie. Een mooie start van de actie. De herfstvakantie is een ideaal moment om nog wat extra loten te verkopen. Dat kan ook Corona-proof via deze link: https://clubactie.nl/lot/mhc-rosmalen/280030

Prijzen
Wie de meeste loten verkoopt, maakt kans op superleuke prijzen. We hebben onder meer twee mooie trainingspakken uit de gloednieuwe collectie van The Indian Maharadja. Die gaan naar de best verkopende jongen en het best verkopende meisje. Ook wacht er een Corona-proof TeamKrat met teamfoto voor het best verkopende team. Maar ook andere topverkopers maken kans op de mooie prijzen die HT Sports daarnaast aanbiedt.

Korting
Heb jij al 20 loten of meer verkocht dan ontvang je een 20-loten-waardebon. Met de waardebon krijg jij flinke korting op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit.

Volle boekjes
Volle lotenboekjes kunnen ingeleverd worden in de brievenbus van Rooseveltlaan 12 Rosmalen. De verkoopperiode loopt overigens nog tot 20 november dus, we kunnen nog een paar weken knallen. Dus zorg dat jij en je team deze vakantie goed benutten!