Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Geen midwintercompetitie, reguliere competitie voorrang

Nieuws afbeelding 5-11
UPDATE-De huidige maatregelen om Corona-besmettingen te beperken blijven tot half december zo. Dat betekent geen midwintercompetitie omdat de reguliere competitie voorrang krijgt.

Premier Rutte en minister De Jonge maakten de verlenging van de maatregelen voor de sportwereld bekend tijdens een persconferentie op dinsdag 3 november. Er is een aanvullende maatregel die geldt door de seniorenteams. Die mogen twee weken lang maximaal in groepen van twee personen trainen met 1,5 meter afstand. Zij moeten hiervoor wel eerst een plan aan het bestuur voorleggen.

Geen midwintercompetitie
We maakten onlangs bekend dat we als club niet zouden deelnemen aan de zaalcompetitie, maar aan de midwintercompetitie van de KNHB. De recente overheidsbesluiten van 3 november en verlenging van bestaande maatregelen dwingen de KNHB ertoe de hervatting van de reguliere veldhockeycompetities uit te stellen tot ten minste januari 2021. Dat maakt het niet mogelijk een volwaardige midwintercompetitie aan te bieden waardoor de KNHB de midwintercompetities laten vervallen dit seizoen. De hockeybond heeft twee scenario's klaarliggen, een voor een herstart in januari en een voor een hervatting in februari. We houden jullie op de hoogte!