Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Extra oefenwedstrijden en invulling winterstop

Nieuws afbeelding 11-11
De komende twee weekenden staan weer in het teken van onderlinge wedstrijden voor de (jongste) jeugd en junioren. De trainingen lopen voor hen door tot en met 27 november.

Wedstrijden tegen tegenstanders van buiten mogen niet, maar tegen eigen teams wel bij de (jongste) jeugd en de junioren. Na twee succesvolle weekenden, zetten onze technische commissies deze invulling door. Ze hebben ook voor de komende twee weekenden onderlinge wedstrijden georganiseerd op de zaterdagen en zondagen. Daarbij zorgen we voor voldoende ruimte tussen de wedstrijden, waardoor de ontmoetingen op de club zo beperkt mogelijk blijven. Daarom spelen we ook geen drieluiken, omdat het hebben van wachtende teams op de club nu niet wenselijk is.

Speelschema
Complimenten aan alle technische commissies die samen bij deze opzet betrokken zijn zodat we deze extra service kunnen bieden aan onze jongste jeugd (mini)- en juniorenleden. Het volledige speelschema is te zien op deze website en in de app. Publiek is helaas niet toegestaan bij deze wedstrijden en het clubhuis is deze weekenden ook gesloten conform de regels van de regering en het RIVM.

Korte winterstop
De trainingen lopen door tot en met vrijdag 27 november. In het weekend van 28/29 november organiseert de TC speciale, technische trainingen. Uiteraard houden we ook hierbij rekening met de geldende voorschriften. Houd deze site en onze socials in de gaten voor meer informatie. Daarna begint er een korte winterstop. Vanaf maandag 30 november tot en met zondag 27 december is de club gesloten en zijn er geen trainingen voor de mini’s en breedteteams.

Herstart

We verwachten na 23 november een update te kunnen geven over het vervolg. Daarbij houden we rekening met het meest positieve scenario van de KNHB dat al voorziet in een herstart van de mini- en jeugdcompetities in het weekend van 9/10 januari 2021. De senioren mogen zoals het er nu uitziet een week later beginnen op zondag 17 januari 2021.