Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Nieuw: Sevens Hockey

Nieuws afbeelding 14-11
We gaan in de regio starten met een nieuwe hockeyvorm: Sevens Hockey. In de winterperiode bieden we je heel laagdrempelig de gelegenheid om kennis te maken met deze spelvorm.

Misschien heb je er al wel eens van gehoord: Sevens Hockey (of Hockey7). Een dynamische hockeyvorm voor mannen en vrouwen van 35 jaar en ouder. Je speelt, zoals de naam al aangeeft, met zeven tegen zeven. Met je team speel je op één avond twee wedstrijden van elk 25 minuten. Je speelt op een half veld en zonder keeper of scheidsrechters. En je mag niet slaan en alleen (knie)hoog op doel pushen. In het midden en westen van ons land is deze vorm al heel populair.

Proef
In de winterperiode willen we deze leuke hockeyvorm Sevens Hockey als proef aanbieden. We zetten met een aantal clubs een nieuwe competitie van vijf ronden op in de regio ’s-Hertogenbosch/Eindhoven/Oss, waarbij op vrijdagavond op één van de deelnemende clubs gespeeld gaat worden. De eerste wedstrijden beginnen om 20.30 uur.

Welkom
Omdat Sevens Hockey in onze regio nog in de opstartfase zit, kunnen we nu nog geen volledige duidelijkheid geven over een aantal zaken, zoals exacte opzet competitie, wie tegen wie speelt, mixed teams en welk niveau. Doordat we iets nieuws beginnen, kan het zijn dat er in het begin niveauverschillen zijn. Maar iedereen is welkom om deel te nemen. Het belangrijkste om te starten is jouw enthousiasme!

Laagdrempelig
Om mee te kunnen doen aan Sevens Hockey dien je als lid ingeschreven te zijn van MHC Rosmalen. Om de proef zo laagdrempelig mogelijk te houden, brengen we voor nieuwe leden alleen de inschrijfkosten aan de KNHB in rekening (12,50 Euro). Mocht je al lid zijn bij ons, is jouw deelname in deze proefperiode zelfs gratis!
En mocht je mensen kennen die dit bericht mogelijk niet ontvangen maar waarschijnlijk wel heel veel zin hebben om Sevens te gaan spelen, stuur dit artikel gerust door.

Aanmelden
Kortom: heb je zin om gezellig met een club vrienden of vriendinnen je hockeystick (weer) op te pakken, meld je dan nu zelf of gelijk met een heel team aan! Doe dat onder vermelding van je persoonsgegevens aan Vincent van Os. Geef direct door met wie je in een team zou willen spelen. Inschrijven kan tot 30 november.

Als de COVID-19 maatregelen in januari & februari beperkingen geven om te hockeyen, doen de gezamenlijke verenigingen alle geïnteresseerden in het voorjaarseizoen een passend aanbod.