Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Drie nieuwe Leden van verdienste

Nieuws afbeelding 24-11
Harmen Spijkers, Angeline Lacquet en Bonne Biesma zijn benoemd tot Lid van verdienste van MHC Rosmalen. Dat maakte voorzitter Mark Brants gisteren bekend tijdens de ALV.

Harmen Spijkers was de afgelopen jaren bestuurslid Hockey en werkte hard aan de verdere professionalisering van het technisch beleid en de uitvoering daarvan. Daarvoor was hij al lid van de technische commissie. Momenteel geeft hij als hoofdcoach uitvoering aan 'het verhaal van Heren 1' waar hij in 2019 zelf de architect van was.

Angeline Lacquet begon haar loopbaan binnen de club in de minicommissie, waar ze ook enkele jaren voorzitter van was. Daarna maakte ze de overstap naar de zaalcommissie, waar ze niet alleen de rol van voorzitter vervulde, maar ook zorgde voor goede contacten met de gemeente zodat veel teams zaalhockey konden spelen.

Bonne Biesma was de afgelopen veertien jaar actief in onze breedtecommissie, waarvan de laatste tien jaar als voorzitter. Samen met Den Bosch, MOP en Oss zette hij het zaalhockey voor breedteteams op. Bonne is bovendien ook coach van Dames 2, scheidsrechter en 'clubdokter' als een speler of speelster eerste hulp nodig heeft.

Namens het bestuur en alle leden van harte gefeliciteerd met jullie benoeming Harmen, Angeline en Bonne!