Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
App

C-Talenten Cup voor talentvolle C-teams

20-3
Op 28 maart, 2e Paasdag, wordt er weer gestreden om de C-Talentencup. 24 Talentvolle 1e jongens en meisjes C-teams strijden dit toernooi, dat wordt  gespeeld op MHC Rosmalen en AthenA, om een mooi plekje in de finale. Die wordt gespeeld op 16 mei (2e Pinksterdag) in Almere. 
 
12 meisjes- en 12 jongensteams, per categorie 2 teams uit elk district, strijden 28 maart in poules van 6 om de ranking. Dit bepaalt de indeling van de finales op 16 mei. Naast de finales wordt er in Almere een shoot  out-competitie opgezet. Alle wedstrijden worden gefloten door bondsscheidsrechters. De wedstrijden duren 1 x 25 minuten (poulefase) en 2 x 30 minuten (finales). 


C-Talenten Cup
 

De C-Talenten Cup is in 2009 opgezet door de districten Noord Nederland,  Oost Nederland en Midden Nederland. Het idee was talentvolle C-teams de kans te geven zich te meten met topteams uit andere districten. 3 Jaar later sloot Zuid Nederland zich hier ook bij aan. Dit jaar doen Noord-Holland en  Zuid-Holland voor het eerst ook mee, waarmee de C-Talenten Cup landelijk is gegaan!


Ook JC1 van Rosmalen neemt deel aan de C-Talenten Cup