Hockey Ondersteunend - Materiaalcoördinator - Vacature
Functieprofiel: Goed trainen kan alleen met goede materialen en genoeg materialen. Word jij onze materiaalcoördinator zodat wij altijd genoeg materialen hebben?
Sponsoring - Vacature
Functieprofiel: Er zijn nog lege plekken rondom de velden die nog gevuld kunnen worden met sponsors! Wil je meebouwen aan de uitbreiding van onze nieuwe businessclub, meld je dan nu aan
Barbeheer - Barbeheer - Lid
Zaalhockey - Administratieve kracht
Zaalhockey - Administratieve kracht - Vacature
Functieprofiel: Wij zoeken talenten die goed zijn in zaken regelen rondom zaalwedstrijden. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijden. Geen hockeykennis voor nodig!
Vrijwilligers Commissie - Procesmanager
Vrijwilligers Commissie - Vacature
Functieprofiel: •Binnenhalen vrijwilligers (mensen aanspreken om vrijwilliger te worden) •Nieuwe vrijwilligers begeleiden (welkom heten van de vrijwilliger en deze voorzien van de juiste instrumenten zoals een ...
Vrijwilligers Commissie - Lid
Vrijwilligers Commissie - Accomodatiecoördinator - Vacature
Functieprofiel: Ben jij handig met klussen of heb jij verstand van accommodatie- onderhoud en -planning? Wij zijn op zoek naar klussers en een coördinator die de plannen voor de toekomst maakt.
Vrijwilligers Commissie - Veiligheidscoördinator - Vacature
Functieprofiel: Zit veiligheid in jouw bloed? Wij zoeken iemand die de coördinatie op zich neemt voor de veiligheid van ons complex. Van de EHBO kist tot het maken van risico analyses
G-Hockey - Lid
Evenementen - ZAC - Organisatie
Scheidsrechters Commissie - Scheidsrechtersopleiding - Vacature
Functieprofiel: Ben jij in het bezit van een scheidsrechterskaart en vind jij het leuk om scheidsrechters te begeleiden? Dan zoeken wij jou!
Communicatie - Communicatie / Redactie - Vacature
Functieprofiel: Social media medewerker. Iemand die het leuk vindt iedereen in tekst en beeld te trakteren op de laatste nieuwtjes van de club
Compliance / Tuchtcommissie - Secretaris

Nog geen agenda punten.